"OPET PIZZA"+ povrće
Štaću kad vole...a ja meka srca..a nije gibanica...
"OPET PIZZA"+povrće
Mećeš
Za testo
-300 grr brašno(ovde tureno oštro da mušica iseče krilca)
-Mlake vode,šugara kašikičica
-Kvasac suvi a može i mokri isto kašikičica
A za unutra stavljaš
-Šampione pešes komada
-Jedno Leskovačko zlato (paprička)
-Jean paradajz (kečup nikad)
-Sira od švajcarca,
-pavlaka od krave ,
-2 jaja od kokoške nosilje koja leže jaja na nekoj farmi jaja,te se transportuju na pijac i prodaju kao domaća(šatro)
-kobasice domaće
-Saninicu od gude
-Vlašac,so,biber justin,origano
Čale je vako podelio jer idemo danas svi tugeder, čoporativno, na Adu, pa da ponesemo u štrapaciju.
Tamo i padaju poljupci
Sa ade ...direkno...studio ...Dušice
Štaću kad vole...a ja meka srca..a nije gibanica...
"OPET PIZZA"+povrće
Mećeš
Za testo
-300 grr brašno(ovde tureno oštro da mušica iseče krilca)
-Mlake vode,šugara kašikičica
-Kvasac suvi a može i mokri isto kašikičica
A za unutra stavljaš
-Šampione pešes komada
-Jedno Leskovačko zlato (paprička)
-Jean paradajz (kečup nikad)
-Sira od švajcarca,
-pavlaka od krave ,
-2 jaja od kokoške nosilje koja leže jaja na nekoj farmi jaja,te se transportuju na pijac i prodaju kao domaća(šatro)
-kobasice domaće
-Saninicu od gude
-Vlašac,so,biber justin,origano
Čale je vako podelio jer idemo danas svi tugeder, čoporativno, na Adu, pa da ponesemo u štrapaciju.
Tamo i padaju poljupci
Sa ade ...direkno...studio ...Dušice
Нема коментара :
Постави коментар