"VOJNIČKO ZLATO"
Po narađenju komadanta pukovnika kasarne"Čale Nikolić Dobri" a po ukazu njegove poštovane supruge izdajem naredbu....
Slušaj vamo i tišina tamo
Za danas ima da jedemo...ne dobacuj tamo
"VOJNIČKO ZLATO" Prebranac
Mirno stoji dok pričam...
Za ovo ti treba..paj sad
-Pasulja belog od 400 gr
-Ljuti luk, praziluk,beli..
-Šangarepa...što? jer je zdrava..ne dobacuj
-Jedna paprika
-Ćurkine kobasice.. ne smej se tamo
-Slanina...ide zima
-So, biber lovor
Praviš ovako...
Pod 1.
uveče da staviš pasulj da ogrezne pa ga sad kuvamo i prospemo vodu
Pod 2.
U drugu šerpu izdinstaj sav luk ,papriku i šangarepu...ne pričaj tamo kunem ti se ribaćeš mi ceo hodnik, kujnu i wc... stavi so, biber i lovor i uli vode da baci ključ
Pod 3.
Spoji sve zajedno i kuvaj sat i po vremena dok oribaš kupatilo, usisaš malu i veliku
sobu.
Pod 4.
Do pola isprži ćurkinu kobasicu i izvadi je Iz tiganja a tu napravi zapršku (beli luk kašika brašna i pola kašike aleve)
Pod 5.
Zaprži pasulj i iskrcaj u tepsiju poređaj kobasicei peci još sat
vremena na 200c u rerni.
Pod 6.
Cvekla il kupus za salatu, Da se suđe opere, deca da se prvo narane i da se sve pojede...nemoj mi se razmeće...
I voljno, slobodne aktivnosti
Živela nam deca.
Zdravo.
Po narađenju komadanta pukovnika kasarne"Čale Nikolić Dobri" a po ukazu njegove poštovane supruge izdajem naredbu....
Slušaj vamo i tišina tamo
Za danas ima da jedemo...ne dobacuj tamo
"VOJNIČKO ZLATO" Prebranac
Mirno stoji dok pričam...
Za ovo ti treba..paj sad
-Pasulja belog od 400 gr
-Ljuti luk, praziluk,beli..
-Šangarepa...što? jer je zdrava..ne dobacuj
-Jedna paprika
-Ćurkine kobasice.. ne smej se tamo
-Slanina...ide zima
-So, biber lovor
Praviš ovako...
Pod 1.
uveče da staviš pasulj da ogrezne pa ga sad kuvamo i prospemo vodu
Pod 2.
U drugu šerpu izdinstaj sav luk ,papriku i šangarepu...ne pričaj tamo kunem ti se ribaćeš mi ceo hodnik, kujnu i wc... stavi so, biber i lovor i uli vode da baci ključ
Pod 3.
Spoji sve zajedno i kuvaj sat i po vremena dok oribaš kupatilo, usisaš malu i veliku
sobu.
Pod 4.
Do pola isprži ćurkinu kobasicu i izvadi je Iz tiganja a tu napravi zapršku (beli luk kašika brašna i pola kašike aleve)
Pod 5.
Zaprži pasulj i iskrcaj u tepsiju poređaj kobasicei peci još sat
vremena na 200c u rerni.
Pod 6.
Cvekla il kupus za salatu, Da se suđe opere, deca da se prvo narane i da se sve pojede...nemoj mi se razmeće...
I voljno, slobodne aktivnosti
Živela nam deca.
Zdravo.
Нема коментара :
Постави коментар